Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt Ol<style>.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget." target="_blank">ChatGiriş yap

Tanıtım

4 posters
YazarMesaj
..merits
Misafir
Anonymous

Tanıtım Empty
MesajKonu: Tanıtım   Tanıtım Icon_minitimePaz Ekim 07, 2007 8:00 pm

Tanıtım 1104

Maron bir lise öğrencisidir. Finn adlı bir koruyucu meleğiyle Kamikaze Kaitou Jeanne dönüşür ve kötü ruhlarla savaşır. Sanat eserlerinin (resim tabloları gibi) içine gizlenen ruhlarla mücadele vererek bir piyona çevivrerek yok eder. Yakın bir arkadaşı olan Miyako ile babası Kamikaze'yi hırsız olarak bilirler ve onu yakalamakla uğraşırlar çünkü eserler kaybolmaktadır ve Kamikaze gizemiyle onları şüphelendirir. Chiaki adlı bir çocukla tanışır aynı zamanda onun gibi kötü ruhlarla savaşan birisi daha çıkmıştır.

Karakterler
Maron Bir lise öğrencisidir, jean darc'ın reenkarnasyonudur. Annesi ve babası tarafından hiç önemsenmediği için çok yalnızdır ve belli etmek istemese de insanlardan uzak durmaya çalışır. Hergün ailesinden mektup olup olmadığına bakmak için mutlaka posta kutusunu kontrol eder.

Chacki Maron ile aynı lisede okur. Başlarda sadece ona yaklaşıp görevi hakkında bilgi edinmek için yaklaşmaya çalışıyor olsa da sonradan ona gerçekten aşık olur. Meleği Alex sayesinde Sinbad'a dönüşür ve Maron'u sürekli engellemeye çalışır.

Miyako Maron'un en yakın arkadaşıdır. Aynı zamanda en büyük ideali polis olmaktır. Şimdiye kadar polis babasına bir çok şey için yardım etmiştir ve Kamikaze Kaiotu Jeanne'i yakalamak için elinden gelen herşeyi yapar.

Finn Maron'un meleğidir ve her zaman en iyi arkadaşı olmuştur. Ancak yolda giderken Kötü Kral tarafından kaçırılır.
Alex Chacki'nin meleğidir. Finn'e aşıktır ama ondan karşılık alamaz. Finn'in kaçırıldığını görünce dünyaya yeni bir koruyucu bulmak için gider.
atıldı

atıldı

Tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: Tanıtım   Tanıtım Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 3:01 pm

güzele benziyor
(:hello kitty:)

(:hello kitty:)

Tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: Tanıtım   Tanıtım Icon_minitimePerş. Kas. 01, 2007 8:27 pm

benim ilk ve tek izlediğim anime sm başka hiç anime izlemedim ama çizgifilm çok izlemiştim bu da değişik bişeye benziyor ama en gsl anime SM
Mamoru
Gezegen Koruyucusu
Gezegen Koruyucusu
Mamoru

Tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: Tanıtım   Tanıtım Icon_minitimePerş. Kas. 01, 2007 11:48 pm

ewet en güzeli sm I love you sailormoon I love you
http://woldcomputer.4forum.biz
usagi-tsukino

usagi-tsukino

Tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: Tanıtım   Tanıtım Icon_minitimePaz Ara. 02, 2007 1:14 pm

sevdiğim animelerden birisi çok güzeldi star'da neden tekrar çıkmıyor ki Sad Sad

Tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-